Jak dla mnie, najlepszy zestaw kodeków i to nie tylko filmowych, ale również dźwiękowych. Dodatkowo posiada świetny odtwarzacz pt. Media Player Classic.
Użytkownik Slavo dnia 18.05.2006 16:49 napisał
All In One <- jedni uważają to za zaletę, ja - za wadę

Jak nie moge otworzyć jakiegoś pliku (co zdarzyło się kilka razy), to instaluję odpowiedni kodek, a że na codzień używam ich kilka, to po co mam instalować kilkanaście/kilkadziesiąt. Takie "packi" to raczej dla leniwych albo początkujących komputerowców.
O przepraszam panie zaawansowany komputerowcu, ale co jest złego w ułatwianiu sobie życia? Po co mam instalować kilka kodeków, skoro instaluję jeden pack i mam wszystko. Tym bardziej, że K-Lite nie zaśmieca wcale komputera pomimo tak dużej liczby kodeków. Na dysku zajmuje niecałe 20 MB i dzięki niemu odtwarzam praktycznie wszystko. Kiedyś instalowałem kodeki oddzielnie - w sumie sztuk 3. Często zdarzało się, że jakiś filmik nie chciał ruszyć. Teraz praktycznie nie mam tego problemu.
No ale prawdziwy spec nie może przecież iść na łatwiznę. Musi sam wszystko instalować i najlepiej jakby nie korzystał z interfejsów graficznych, tylko z trybu tekstowego, no nie.
Użytkownik Kriszo edytował ten post 23 sierpień 2006, 18:56