Strona 1 z 1
AntiVir Personal Edition Mam go dosyć
Napisano 10 lipiec 2006, 13:34
Otóż nikomu nie polecam tego programu;wady:pod win 98se-po pobraniu aktualizacji bazy wirusów zdarzają się przypadki,że wyskakuje komunikat,że nie można załadować aktualizacji-w win Me także to występuje (lub pojedyncze przypadki-po pobraniu aktualizacji komputer po restarcie się "wiesza",pomaga deinstalacja-kłopot z zwieszaniem występował tylko w win 98 se).Co jeszcze:trzeba czasami bardzo długo czekać,aby połączyć się serwerem,aby pobrać aktualizację,w niektórych przypadkach nawet 5 minut-to chyba stanowczo za długo.
Napisano 10 lipiec 2006, 13:39
To nie jest Wina samego programu tylko aktualizatora !!!
Jakoś ja nie mam do tego programu zastrzeżeń....
poza tym z uaktualnienami jak chcesz to już lepiej sobie zaisntaluj ArcaVir bo to praktycznie kontunuacja Av personal
p.s / Ja używam Av personal i nigdy nie na niego nie narzekałem...
Jakoś ja nie mam do tego programu zastrzeżeń....
poza tym z uaktualnienami jak chcesz to już lepiej sobie zaisntaluj ArcaVir bo to praktycznie kontunuacja Av personal
p.s / Ja używam Av personal i nigdy nie na niego nie narzekałem...
~Final Fantasy 7 : Advent Children~ One Winged Angel
~Kotoko~ Being
~Kotoko~ Being
Napisano 10 lipiec 2006, 13:49
Cytat
To nie jest Wina samego programu tylko aktualizatora !!!
To co miałem zrobić?Przecież nie będe co 2 tygodnie ściągał nowszej wersji;to mam go instalować i z powrotem deinstalować?To lekka przesada.Poza tym jak raz zainstalowałem leksykonię z niezbędnika,to nie mogłem jej uruchomić,bo mi pokazywał,że w jakimś "dll" siedzi wirus.Dopiero,gdy ukazała się nowa wersja silnika,problem zniknął.To troche niepoważne.
Napisano 10 lipiec 2006, 13:55
Ja ten program używam od... zawsze?!
Używałem go na win 98 se (0 problemów), win 2000 proff (0 problemów) i teraz używam na win xp (też 0 problemów).
Słaba wykrywalność? Moim zdaniem doskonała. Nie mam problemów z wirusami i innymi takimi. Czasem się zdaży okienko "Detection!" i wtedy wystarczy zaznaczyć "delete this file" i już. Po kłopocie. Naprawdę, ten program jest godny polecenia.
A aktualizacje? Mi się normalnie ściągają...
Dodam też że ten antywirus nie zamula tak kompa jak inne, działa szybko sprawnie i stabilnie.
Używałem go na win 98 se (0 problemów), win 2000 proff (0 problemów) i teraz używam na win xp (też 0 problemów).
Słaba wykrywalność? Moim zdaniem doskonała. Nie mam problemów z wirusami i innymi takimi. Czasem się zdaży okienko "Detection!" i wtedy wystarczy zaznaczyć "delete this file" i już. Po kłopocie. Naprawdę, ten program jest godny polecenia.
A aktualizacje? Mi się normalnie ściągają...
Dodam też że ten antywirus nie zamula tak kompa jak inne, działa szybko sprawnie i stabilnie.
Napisano 10 lipiec 2006, 14:22
Sciagnij sobie NOD32 lub Avasta - to sa najlepsze antyviry
Napisano 10 lipiec 2006, 18:58
Użytkownik Einzeinbleth dnia 10.07.2006 14:55 napisał
Podpisuje się. Dla mnie jest najlepszy i koniec. Wykrywalność w ścisłej czołówce: http://www.komputerswiat.pl/ks/testy/progr...3_06/index.html Nigdy nie miałem z nim problemów, a brak polskiej wersji to najmniejszy problem dla Ekspertów
Napisano 10 lipiec 2006, 21:34
Użytkownik Slavo dnia 10.07.2006 14:42 napisał
Ty chyba nigdy nie używałeś tego programu, Jest właśnie bardzo dobry i wogóle nie widać jego istnienia jeżeli chodzi o obciążenie kompa, od razu po zainfekowaniu wyskakuje ci ladny blue screen z reakcja na smiecia wiec nie ma szans aby dsotac jakeigos syfa i o tym nie wiedziec a baze ma dużą.
100% poparcia ode mnie dla tego programu
~Final Fantasy 7 : Advent Children~ One Winged Angel
~Kotoko~ Being
~Kotoko~ Being
Napisano 06 sierpień 2006, 12:16
Nie "odradzam" go. Nie ma znim żadnych problemów a łapie każdego wirusa ( przynajmniej u mnie)
Moja gamercard x360
Xbox 360 Premium + LCD LG 32" + Technics' audio
Xbox 360 Premium + LCD LG 32" + Technics' audio
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty