Strona 1 z 1
Screamer Radio
Napisano 02 wrzesień 2006, 21:09
Screamer Radio
Przedstawiam genialny program umożliwiający słuchanie stacji radiowych
Jest bardzo łatwy w obsłudze, ilość stacji ogromna, jest wyszukiwarka,
waży niewiele a radości daje duuużo, jest możliwośc nagrywania tego co słuchamy,
nic tylko sciągać!
Przedstawiam genialny program umożliwiający słuchanie stacji radiowych
Jest bardzo łatwy w obsłudze, ilość stacji ogromna, jest wyszukiwarka,
waży niewiele a radości daje duuużo, jest możliwośc nagrywania tego co słuchamy,
nic tylko sciągać!
Napisano 17 wrzesień 2006, 09:57
Użytkownik kris264 dnia 17.09.2006 9:14 napisał
A czy można do niego dodać jakoś stacje których nie ma w "standardzie"?Chciałem dodać kanały z ultrastacji,ale nie wiem jak to zrobić;wie ktoś może?
Musisz edytować ulubione i wkleić tam:
Cytat
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" standalone="yes"?>
<Screamer version="Screamer Radio Favorites">
<Station title="Nazwa stacji" url="strona www radia">
<Source>link do streamu radia</Source>
</Station>
</Screamer>
<Screamer version="Screamer Radio Favorites">
<Station title="Nazwa stacji" url="strona www radia">
<Source>link do streamu radia</Source>
</Station>
</Screamer>
Oczywiście musisz podstawić odpowiednie dane.
Więcej informacji masz tu: http://forums.scream...wtopic.php?t=74
Użytkownik cimlik edytował ten post 17 wrzesień 2006, 09:59
Napisano 20 wrzesień 2006, 11:46
Również polecam. Bogata baza stacji, edycja ulubionych, nagrywanie, automatyczna regulacja głośności... Minus to spolszczenie - "prawie" po polsku, chociaż zbytnio to nie przeszkadza.
Gigabyte M52L-S3 | Athlon X2 5000+ | 4 GB DDR2 | Asus EN9800GT | Samsung 500 GB SATA II
Napisano 01 marzec 2007, 11:04
Witam!
Mam pewien problem ze Screamer'em: kiedy próbuję uruchomić jakąkolwiek polskojęzyczną stację radiową, to wyskakuje mi okienko z komunikatem:
a w okienku głównym jest napisane :"rodzaj strumienia nieznany".
Dodam, że zainstalowałem już kilka pakietów kodeków do tego programu. Czy ktoś na tym forum wie, jaki kodeki są potrzebne aby móc odbierać polskie stacje radiowe?
Mam pewien problem ze Screamer'em: kiedy próbuję uruchomić jakąkolwiek polskojęzyczną stację radiową, to wyskakuje mi okienko z komunikatem:
Cytat
Wszystkie źródła zawiodły, rezygnuję!
Dodam, że zainstalowałem już kilka pakietów kodeków do tego programu. Czy ktoś na tym forum wie, jaki kodeki są potrzebne aby móc odbierać polskie stacje radiowe?
Napisano 10 kwiecień 2007, 19:19
Użytkownik realoman dnia 01.03.2007 12:04 napisał
Witam!
Myślę że jest to spowodowane przeciążeniem serwera, dziennych pobrań może przekroczyć kilka-kilkanascie tysięcy, a każde pobranie to ok 100 kilobajtów.
Druga przyczyna może być taka, że masz zbyt słabe łącze.
Super programik.
Użytkownik trilian edytował ten post 10 kwiecień 2007, 19:21
Chieftec Matrix > Tagan380W > MSI KT4V > Athlon XP 2000 > Gigabyte Cooler PCU31-SD > GF 4 Ti 4800SE > Zalman ZM80C-HP > DDR 1 GB RAM PC2700 > Seagate 200GB i 60GB > Aerogate I i 5x went > LG: DVD-RW i CD-RW > Win XP HomeSP2 .... w planie AMD64:)
www.blekitna-stal.ovh.org
www.blekitna-stal.ovh.org
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty